Egészség Hídja Összefogás

Adományozás

Az adományozási felület a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Az adományozási felület a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról az adományozási felület nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően az adományozási felület oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. 

Az adomány formájában kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő adományozási felületen!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

Olvassa el az adományozási felület ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

Tanulmányozza át az adományozási felület biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. 

Fizetés lépései

Ön az adományozási felület oldalán választja ki az adomány összegét, melyet bankkártyás fizetéssel kíván teljesíteni.

Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

A fizetést követően Ön visszatér az adományozási felület oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.


Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról az adományozási felület oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Bankkártyás fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Vissza a főoldalra

Egészséghíd Partnerlánc 2011
Egészséghíd Partnerlánc 2009

Hírlevél

Iratkozzon fel az Egészség hídja Összefogás hírlevelére!

Hírek

2011-05-25

Összefoglaló az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület 2010. évi tevékenységéről

Tovább »
2011-03-30

Fogadás az Ernst Galériában

Március 30-án a belvárosi Ernst Galéria adott otthont az Egészség Hídja Összefogás Egyesület 10 éves jubileumi fogadásának, amelyre a politikai és diplomáciai élet támogatói mellett részt vettek az egyesületet támogató cégek képviselői és támogató hírességei.
Az egyesület elnöke, Körtvélyes Éva ...Tovább »

Csatlakozás a facebook csoporthoz

Termékeink

Kapcsolat