Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

2008-10-02

Hajós András, Badár Sándor, Erős Antónia… Alig győztük kapkodni a fejünket a HP Pavilion notebookok bemutatóján. Pedig az este fénypontja, a gép ünnepélyes leleplezése még hátra volt.Augusztus végén a HP Magyarországon is bemutatta a kimondottan otthonra szánt Pavilion termékvonalat, méghozzá nem is akármilyen körülmények között. A HP izgalmas vetélkedőt követően két civil szervezetet lepett meg egy-egy Pavilion notebookkal. Külön öröm, hogy az egyik szerencsés az Egészség Hídja lett, melynek megszületésénél lapunk is jelen volt. A díjat az ELITE Magazin főszerkesztője, Körtvélyes Éva vette át, miután Gallus Niki kapitányként sikerre vezette a csapatot.

Az elegáns esten a magyar sztárvilág színe-java képviseltette magát. A HP és a Microsoft hazai vezetői a Men In Black híres jelenetét imitálva fekete öltönyben és napszemüvegben mutatták be a gépet, amelynek reklámfilmje Paulo Coelho főszereplésével készült, a koktélparti kezdetét pedig tűzzsonglőrök lélegzetelállító műsora jelezte.

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat