Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Magyar Telekom az Egészség Hídja Összefogás főtámogatója 2008-ban.

2008-09-07


 A Magyar Telekom célja:

"Elnyerni mindazok bizalmát, akikkel kapcsolatba kerülünk"


A Magyar Telekom ezért nyújt kezdeményező módon segítséget olyan problémák megoldásában, olyan hiányok pótlásában, amelyek mindannyiunk számára fontosak.

Támogatja  a magyar kultúrát a Magyar Telekom Szimfonikus Zenekar fenntartásával, mecénása a Művészetek Palotájának, a Jövő Házának és a Postamúzeumnak.

A kultúra mellett kiemelt szerepet kap az egészségmegőrzés is, így illeszkedik a sorba az Egészség Hídja eseménysorozata, de említést érdemel a Vegyél vissza! Program a klímaváltozás ellen is. Közismert a Telekom Adományvonal, a 1788-as Emberi hívószám és Az Ügy, a Magyar Telekom jótékonysági műsora, de emellett kevesebb reflektorfényt kapó, ám mégis jelentős támogatás a Civil díjcsomag, amellyel a civil szervezetek 30 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe a belföldi vezetékes távközlési szolgáltatásokat.


Ha már reflektorfény: látványos és szép esemény az immár hagyományossá vált a fényfestészeti kiállítás, amely Budapesten karácsonykor látható, 2007 szeptemberében pedig bemutatkozott Pécsett is a Barbakán falain.
ító műsora jelezte.

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat