Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Rózsaszín olló a mellrák hónapjában

2006-09-27

Bárki segíthet: támogatási lehetőségek


2006. őszén Európában a Fiskars is csatlakozik a mellrák elleni küzdelemhez. A cég ez év októberében Európa több országában is a rózsaszín szalag kampány keretén belül adományokkal segíti a helyi mellrák ellen küzdő civil szervezeteket és alapítványokat. A kezdeményezés célja a mellrák elleni védekezés tudatosításának erősítése, valamint a támogatói kör szélesítése.

A Fiskars egy különleges ollókészletet alkotott erre a célra. A szett tartalma Európa két legnépszerűbb Fiskars ollója, az Avanti sorozat két tagja. A készlet a legnagyobb általános ollóból, illetve egy varróollóból áll, amelyek az akcióra különleges, a mellrák elleni küzdelem jelképévé vált rózsaszínű nyéllel készültek. Az ollókészletek egy speciális, szintén rózsaszínű kiszerelésben lesznek elérhetők a Tesco-Global Áruházak Zrt., a Metro Kereskedelmi Kft, a dm - drogerie markt Kft., a Spar Magyarország Kft., a Magyar Hipermarket Kft. Cora üzleteiben, a Kátay és Vasedény-Falko üzletekben, a www.fiskarsshop.hu webáruházban és a Magyar Posta hivataliban. A Fiskars Brands Magyarország Kft. az általa értékesített ollókészletek árának 10%-val támogatja az idén megalakulásának ötödik évfordulóját ünneplő Egészség Hídja Összefogást.

Sebestyén Márta és Oroszlán Szonja "teszteli" a rózsaszín ollókat

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat