Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Energizer – a hölgyekre figyel idén ősszel

2009-08-31

Az Energizer sikeres nemzetközi „Mellrák elleni kampánya” 2009 szeptemberében ért el hazánkba, a hasznos és nemes cél érdekében kibocsátott termékeivel szeretné felhívni a vásárlók és a hölgyek figyelmét. Magyarországon az Energizer az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatja, ezáltal a helyes önvizsgálatról szóló tájékoztatásban, a mellrák elleni küzdelemben vállal szerepet.  Ennek érdekében 2009 szeptemberben és októberben az Energizer minden rózsaszín termékének bevételéből támogatja az Összefogást és a mellrák elleni felvilágosító munkát

A kampányban az unikumnak számító rózsaszín elem mellett megtalálható az egyedi rózsaszín Energizer elemlámpa és a Wilkinson női termékek, amelyek segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az időben felismert mellrák gyógyítható.

 

Energizer különlegességek a hölgyek számára, az Egészség hídja jegyében:

 

Energizer Ultra+ rózsaszín tartós elem:

A jelentős alakalomra rózsaszín köntösbe öltözött ismerős tartós elem továbbra is megbízható energiát és hosszantartó teljesítményt nyújt a mindennapokban. Használja hordozható készülékeiben és győződjön meg az Energizer nyújtotta energiáról Ön is.

 

Energizer Compact LED rózsaszín elemlámpa:

Nemes célból, limitált szériában kapható ez a különleges, rózsaszín zseblámpa. Ötvözi a régi idők hagyományos formáit és a modern technológia minden előnyét. LED-es fénye maximális fényerőt biztosít, tartós elemekkel pedig hosszantartó teljesítményre képes.

 

Wilkinson női borotvák – Wilkinson Quattro for Women női borotvakészülék:

A kampányban résztvesz többek közt a Wilkinson legújabb nőknek fejlesztett újdonsága, az új Quattro for Women női borotvakészülék is.

 

Mindent tud, amit eddig csak a férfiak élvezhettek: prémium metál fém nyele rózsaszín gumiborítást kapott, így nem csúszik ki a kézből. Négy pengéje és kompakt billenőfeje pompásan követi a test formáját. A bőr extra ápoltsága és simasága érdekében kiemelkedő nagy krémezőcsíkja Aloe Vera, E Vitamin és B5 Pro Vitaminnal gazdagított.

 

 

 

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat