Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

NŐK A KÖZÉPPONTBAN a SKÁLA GROUP KFT. az Egészség Hídja Összefogás Egyesület támogatója

2010-04-06

Sokféle lehetőség, többféle stílusban” – a SKÁLA márkanév évtizedek óta a tradicionális áruházi hangulatot és a minőséget, megbízható kínálatot jelképezi hazánkban. A hazai kiskereskedelem egyik meghatározó szereplője a cégcsoport 6 budapesti és 12 vidéki áruházával, ami a saját kategóriájában konkurencia nélküli.

Éppen ezért a 2009-es évi nagy sikerére való tekintettel a Skála menedzsmentje úgy döntött, hogy 2010. márciusától folytatja a mellrák ellenes küzdelem egyik legnészerűbb termékének, az Összefogás Pólónak a forgalmazását 1 budapesti és 5 vidéki Skála Áruházban. A póló ára: 990 Ft lesz. A kitűnő minőségű, egyéni tervezésű négy színben kapható pólók mellé az Egyesület a mell önvizsgálatára vonatkozó tájékoztató kis füzettel is segíti a felvilágosító kampányt.

 

A nők a Skálák életében központi szerepet játszanak elődlegesen azért, mert a vásárlótömeg jelentős része nő és Ők döntenek az esetek többségében a Skála árukínálatát meghatározó termékek családi beszerzéséről. Ezzel egyben a dolgozóink 96%-a szintén nő. A Skála Group Kft. fontosnak tartja, hogy az áruházakban dolgozó munkatársainak egészségmegőrzése mellett a vásárlók figyelmét is felhívja arra, hogy az időben felismert mellrák 90 %-ban gyógyítható. Többek között ezért is csatlakozott a Skála Group Kft. ismét az Egészség Hídja Összefogás Egyesület mellrák ellenes kampányához 2010-ben is. 

 

Az Összefogás Pólók gyártását a Magyar Telekom tette lehetővé 2010-ben ismét. Az Egészség Hídja PartnerLánc akció keretében a Magyar Telekom száz munkatársának ingyenesen biztosította a mellrák elleni szűrést, és a vállalat munkatársai részt vettek a figyelemfelhívó Lánchídi sétán, amelynek mottója: "Együtt a mellrák ellen". Az Egészség Hídja kampány jó alkalmat biztosít arra, hogy a Magyar Telekom minden munkavállalójában tudatosítsa: a mellrák is elkerülhető az egészséges életmód és az időben

elvégzett szűrővizsgálatok révén.

 

Az értékesítő áruházak listáját és egyéb információt a www.skala.hu oldalon olvashat.

 

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat