Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Sztárpasik adtak szerenádot sztárcsajoknak!

2010-04-06

A Jam Pub egy különleges nőnapi bulit szervezett, ahová a hazai sztárvilág krémje is ellátogatott! Együtt buliztak a sztárlányok (Tóth Vera, Peller Mariann, Dombóvári Vanda, Erdőhegyi Brigitta, Dammak Jázmin, Szorcsik Viki, Freire Szilvia, Hien és Széles Iza) a sztárpasikkal (Somló Tamás, Brasch Bence, Vásáry André, MCDC, Müller Attila, Mujahid Zoli, Viva Ben, Puskás Peti és Ivan). A fantasztikus zenéről a Star Jam Session gondoskodott. A különleges este színvonalát emelte, hogy Charlie volt a sztárvendég!

Nőnapi party révén, az oldott hangulatú bulit egy jótékonysági árverés is színesítette.  A Jam Pub egyik relikviáját ajánlotta fel, és erre lehetett licitálni. A befolyt összeget a szórakozóhely az Egészség Hídja Összefogás Egyesületnek ajánlotta. A sztárvendégek is mind magukra tűzték az Egyesület jelképét, a rózsaszínű szalagot, hogy így is segítsék felhívni a figyelmet a mellrák veszélyeire!

 

Ahogy ez lenni szokott a Bársony Bálint, Némó és Gitano alkotta Star Jam Session koncerteken, egymásnak adták át a mikrofont a meghívott énekesek egy- egy különleges produkcióért! A generációk nagy találkozása volt, mikor Somló Tamás együtt zenélt a rapper fenegyerekkel, MCDC-vel. Tóth Vera ismét megmutatta, hogy egy különleges gyöngyszem, az egész közönség tátott szájjal hallgatta rögtönzött előadását. Müller Attila, akit műsorvezetőként ismerhetünk, megcsillogtatta szaxofonos tudását is a színpadon! Egy Michael Jackson szám erejéig Ivan is szórakoztatta a publikumot.

 

A házigazdák ezzel a kötetlen hangulatú partival is szerették volna segíteni a mellrák elleni harcot, melyben melléjük álltak bulin résztvevő sztárok is. Mindenki örömmel tűzte ki magára a rózsaszín szalagot, hogy felhívja a figyelmet a mellrák veszélyeire.

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat