Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Tefal Táplálóan és Ízletesen termékcsaláddal a mellrák ellen

2010-07-18

A Tefal örömmel jelenti be, hogy Táplálóan és Ízletesen termékcsaládjával 2010-ben támogatja az Egészség Híd Összefogás Egyesületet. A Táplálóan és Ízletesen termékcsaládba tartozó összes termék csomagolásán 2010 júliusától olyan tájékoztató füzetet helyez el, mely nem csak arra hívja fel a figyelmet, hogy a termék megvásárlásával hozzájárulhatunk a program sikeréhez, de a mellönvizsgálatról is részletes tájékoztatást ad.
 

A Tefal Táplálóan és Ízletesen termékcsaládja a tápanyagmegőrzést segítő technológiával sütő Actifry-t, és a pároló funkciójú VitaCuisine-t foglalja magában, valamint két új terméket az Actify Family-t és a VitaCuisine Compact-ot, melyek 2010-ben kerülnek bevezetésre.

A mellrák elleni küzdelem érdekében az Egészség Hídja Összefogást hazánkban 2002-ben Nancy Goodman Brinker amerikai nagykövet asszony kezdeményezte.

Azóta számos közéleti személyiség (pl. Dobó Kata, Detre Diána, Galambos Erzsi, Sebestyén Márta) vállalta a kezdeményezés népszerűsítését az egyesület különböző rendezvényein és a médiában.

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület legfontosabb célja az emlőrákos megbetegedések halálozási arányának csökkentése és a korai felismerés minden lehetséges eszközzel való elősegítése. Ma Magyarországon az egészségügyi intézmények országos szinten rendelkeznek mindazzal a szakértelemmel és eszközparkkal, amely a betegség korai felismeréshez és kezeléséhez szükséges, ám a korai felismerés feltételét jelentő szűrésre szóló felhívást még nem veszik elég komolyan a veszélyeztetett korú hölgyek.

Mindezen túlmenően az Egészség Hídja Összefogás Egyesület fontos célja az egészséges életmód népszerűsítése és az egészség megőrzése révén a kockázati tényezők radikális csökkentése. Így kapcsolódik össze az Egyesület és a Tefal.

„A Tefal új fejlesztéseiben egyre nagyobb szerepet kap az egészséges étrend támogatása. A Tefal Actifry és a Vitacuisine termékek tökéletes választásként szolgálnak az étkezési szokások javítására, valamint a betegségek megelőzésére és a gyógyulás folyamatában a felépülés megkönnyítésére.” – mondta Raskó Enikő, a GroupeSEB Central Europe Trade Marketing Manager-e.

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület minden évben az egész társadalom figyelmét felhívó sétát szervez a Lánchídon, illetve több vidéki városban is, mellyel felhívja a társadalom figyelmét a betegségre és az önvizsgálat fontosságára.

Emellett minden évben különleges, új programok is kerülnek meghirdetésre. Ilyen lesz 2010. november 6-án az Egyesület arcai részvételével megrendezésre kerülő Tefal termékbemutató főzés is, mely a Home&Cook üzletek egyikében kerül megrendezésre, hogy a főzésen keresztül hívja fel a figyelmet a megelőzés fontosságára.
 

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat