Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Egészség Hídja Partnerlánc 2010 – Sajtóközlemény Sándor Palota 2010. szeptember 7.

2010-09-09

 

"Sorsunkról nagyobb hatalmak döntenek, de a mindennapi életünkért, egészségünkért mi vagyunk a felelősek." - Schmitt Pálné Makray Katalin, a Magyar Köztársaság Elnökének felesége, az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület fővédnöke.

Az Összefogás örömmel tudatja, hogy 2010-től a fővédnökünk Schmitt Pálné Makray Katalin, a Magyar Köztársaság Elnökének felesége.

A 2002-ben alapított Egészség Hídja Összefogás az egészségügy területén az első olyan hazai kezdeményezés, amelyben a kormányzati, az üzleti és a civil szféra összefog egy közös jó ügy, a mellrák elleni küzdelem érdekében. Cél a figyelemfelhívás az államilag szervezett mellrák szűrőprogramokban való részvételre, mivel az időben felismert mellrák nagy eséllyel gyógyítható. Az üzenet hangsúlyozza továbbá az egészséges életmód fontosságát, hiszen ez által is csökkenthető a betegségek kialakulási esélye.

Az Összefogás a GE Hungary segítségével ebben az évben új elemmel egészíti ki a nagy media nyilvánosságot élvező évente megszervezett országos eseményeket, mint például a sétát, az egy októberi estére kivilágított Lánchídon. A cégek számára kifejlesztett belső kommunikációs egészségkampány a fenti társadalmi üzenetrendszert adaptálja a munkáltatók belső kommunikációs rendszerére. Ennek során több lépésben, online és offline eszközökkel érhetők el a munkatársak, akik interaktív módon is bekapcsolódhatnak a közös tanulási folyamatba.

2010-ben eddig a következő cégek csatlakoztak a kezdeményezéshez:


BROKERNET Csoport
Budapest Bank
Egis
Electrolux
ERSTE Bank
GE Hungary
GlaxoSmithKline
Janssen-Cilag Kft
Johnson&Johnson
Magyar Telekom
MKB Bank
Morgan Stanley
Nike
OTP Bank
Pannon Lapok Társasága
SPAR Magyarország Kft


A vállalatok megkeresése folyamatosan zajlik; például az Amerikai Kereskedelmi Kamara is ezen a héten levélben felhívja tagvállalatai figyelmét a lehetőségre.

http://www.egeszseghid.hu/esemenyek/partnerlanc-2010/

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat