Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Tefal főzés a mellrák ellen

2010-11-07

2010. november 5., Budapest – Az Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület és a Tefal Táplálóan és Ízletes programja a mellrák veszélyeire, a rendszeres szűrés és az egészséges táplálkozás fontosságára hívta fel a figyelmet mellrák elleni főzőprogramjával, mely a MOM Park beli Home&Cook boltban került megrendezésre Ungár Anikó, Csomor Csilla és Sütő Enikő jelenlétében.

 Csomor CsillaSütő Enikő

Ungár Anikó

Az ingyenesen látogatható főzésen a hírességek a Tefal Táplálóan és Ízletesen programjához tartozó ActiFry készülékben, csupán egy kanál olaj hozzáadásával készítettek sült krumplit, a pároló funkciójú VitaCuisine-ban pedig zsiradék hozzáadása nélkül pároltak vegyes zöldséget az érdeklődőknek.

„Az rendezvény célja, hogy a látogatók megismerjék a Tefal Actifry és a Vitacuisine termékeket, melyek tökéletes választásként szolgálnak az étkezési szokások javítására, valamint a betegségek megelőzésére és a gyógyulás folyamatában a felépülés megkönnyítésére.” – mondta Raskó Enikő, a GroupeSEB Central Europe Trade Marketing Manager-e.

A Tefal gépekben készült finom falatok mellett a vendégek a Tefal és az OÉTI közös kiadványával, a Dióhéj egészségfüzettel is gazdagabbak lehettek, mely az egészséges táplálkozás alappilléreit tárja fel a családok számára, a gyerekekhez és a szülőkhöz egyaránt szólva.
 

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat