Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

PartnerLánc zárófogadás a Parlament Vadásztermében

2010-11-18

Idén második alkalommal szervezte meg az Egászség Hídja Összefogás Egyesület a GE Hungary segítségével a PartnerLánc dolgozói egészségprogramot. Ebben az évben 17 cég vett részt a kampányban és annak nyereményjátékában, melynek nyerteseit és a cégek vezetőit egy exkluzív fogadáson láttuk vendégül a Parlament Vadásztermében november 17-én.

A résztvevő vállalatok dolgozóinak készült webfelületen és a célzott hírleveleken keresztül idén több mint 100.000 embert ért ünk el a mellrákkampány üzeneteivel, azaz a szűrések fontosságára való figyelemfelhívás, az önvizsgálat és az egészséges életmód üzeneteivel. A weboldalon szűrőállomásokat is kereshettek a dolgozók, és orvosokkal is beszélgethettek.  

A kampány végét egy egészségtotó zárta, melynek nyertesei az Egyesület fővédnökétől, Schmittné Makray Katalintól vehettek át egy elismerő oklevelet a Parlament Vadásztermében.

Az eseményen részt vettek az Egyesület alapító támogatói, illetve az "arcok" közül Galambos Erzsi, Detre Diána és Sebestyén Márta, a támogató hírességek közül pedig Sütő Enikő és Tallós Rita.

A résztvevő cégek: BROKERNET Csoport, Budapest Bank, Egis, Elektrolux, Erste Bank, GE, GSK, Janssen-Cilag, Johnson&Johnson, Magyar Telekom, MKB Bank, Morgan Stanley, OTP Bank, Pannon Lapok Társasága, Siemens, Spar és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt.

(fotók a galériában)

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat