Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Pink Night a Minyon Bárban

2011-03-25

2011-ben 10 éves a hazai mellrák kampány keretein belül megrendezett rózsaszín lánchídi séta. Ebből az alkalomból új hírességeket vontunk be a kampányunkba, Tóth Gabi, énekesnőt, és korábbi aktivistánkat, Ungár Anikót. Az éves kampánynyitó rendezvényünknek az ebből az alkalomból rózsaszínre világított Minyon Bár adott otthont március 24-én. 

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület és az általunk szervezett - a mellrák elleni egyik legnagyobb hazai rendezvény - rózsaszín lánchíd séta idén ünnepli 10 éves jubileumát. Ennek alkalmából megújult az Összefogás, két új arccal bővült a kampány. Az egyesületet már évek óta segítő Ungár Anikó, és a frissen csatlakozott fiatal énekesnő, Tóth Gabi váltotta fel Dobó Kata és Galambos Erzsi színésznőket. Sebestyén Mártával és Detre Diával most ismét négyen adják arcukat a mellrák elleni küzdelemhez. Az idei kampányév megnyitóját, és egyben az új arcok bemutatóját március végén tartottuk a belvárosi Minyon Bárban egy Pink Night keretein belül. Az estén több ismert sztár is megjelent, ezzel is kifejezve elkötelezettségüket a mellrák elleni harcban, többek között Ábel Anita, Kozma Orsi és Vásáry André.
A pink fényárban úszó bár rózsaszín minyonokkal és koktéllal kedveskedett a vendégeknek.
 

Az Egyesületet támogató Sigomonta Hungary rózsaszín karkötőket ajánlott fel tombolára, a World Class Fitness termeikbe szóló páros belépőket, csak úgy, mint a Holmes Place, illetve a Fitvideo.hu pedig a weboldalukra való ingyenes kipróbálást az otthoni edzőprogramokhoz.

A késő éjszakába nyúló buliról és jó hangulatról az egyik legjobb magyar dj lány, DJ Sanyi gondoskodott.

Képek a galériában.

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat