Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Fogadás az Ernst Galériában

2011-03-30

Március 30-án a belvárosi Ernst Galéria adott otthont az Egészség Hídja Összefogás Egyesület 10 éves jubileumi fogadásának, amelyre a politikai és diplomáciai élet támogatói mellett részt vettek az egyesületet támogató cégek képviselői és támogató hírességei.

Az egyesület elnöke, Körtvélyes Éva beszámolt az elmúlt tíz év sikeres akcióiról, például az egyedi tervezésű Összefogás pólók, zoknik és karkötők gyártásáról és árusításáról, az Olivia Newton-John nevével fémjelzett mellönvizsgáló párna hazai bevezetéséről, és nem utolsó sorban, a mára szimbólummá vált éves lánchídi séták szervezéséről. Ez utóbbi beharangozójában, 2009-ben részt vett Anastacia, amerikai énekesnő, 2010-ben pedig Olivia Newton-John is átsétált a hídon. Körtvélyes Éva köszönetet mondott az eddigi támogatásokért, és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy sikerül idén októberben egy nagyszabású, jubileumi sétát szervezni egy újabb összefogással.

Fotók a galériában

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat