Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

A Skiny támogatja az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet a mellrák elleni harcban a kampány időszaka alatt 2011. október 31-ig.

2011-08-31

Vásároljon bármely Skiny márkaüzletben Pink Motion szériás fehérneműt, melynek minden eladott darabja után a Skiny 600,- forintot ajánl fel az Egyesületnek és ezzel Ön is támogatja a mellrák elleni harcot.

 

A Skiny a Huber Holding, nagy múltú osztrák fehérneműgyártó cégcsoport tagja, mely felelősséget érez vásárlói irányában, ezért sok olyan terméket gyárt, ami természetes alapanyagból készül és rendkívül kényelmes viselet. Termékei között számos merevítő nélküli, de a klasszikus szabást követő melltartó található, mely kifejezetten azok számára készülnek, akik az egészséges életmód részének tekintik a megfelelő fehérnemű viselését.
Ezt a filozófiát követve került gyártásra a „Pink Motion” fantázia nevű széria, mely kifejezetten arra a célra jött létre, hogy felhívja a figyelmet a megelőzésre és az ebből befolyó összegből pénzzel is támogassa a mellrák elleni harcot.
A Skiny a tudatos vásárlók márkája, azoké az embereké, akik szeretik a természetes és kényelmes fehérneműt és a legújabb trendet is szívesen követik.

Márkaüzletek Magyarországon:

Budapest:

  • Árkád Örs vezér tere
  • Duna Plaza
  • Stop.Shop Hűvösvölgy

Vidék:

  • Árkád Győr
  • Debrecen Fórum
  • Szeged Plaza

Sajtóanyag letöltése .pdf-ben

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat