Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Társadalmi felelősségvállalás

2011-08-31

 A Vileda mindig nagy hagsúlyt fektet a megújulásra, újdonságokra. 2011. őszi aktivitásunk egyik alappilére, a cég számára nagyon fontos társadalmi felelősségvállalás témakörén belül zajlik majd.

Idén az Egészség Hídja, Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesülettel működünk együtt, mert kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet mellrákra, a nőket leginkább veszélyeztető betegségre, amely minden 7. nőt érinti ma Magyarországon. Bízunk benne, hogy minél feltünőbb és sokrétű kommunikációval segíteni tudunk abban, hogy felhívjuk a figyelmet a megelőzés fontosságára, és a rendszeres szűréseken való részvételre.

Új Vileda felmosó szett

Ebből az alkalomból idén a Vileda egy különleges gyorsfelmosó szettet alkotott. A szett a Vileda 3Action nyeles gyorsfelmosó és hozzá tartozó Vileda Supermop vödör csavarókosárral, a legnépszerűbb Vileda termékek egyike, melyek az akcióra különleges, a mellrák elleni küzdelem jelképévé vált színben, rózsaszínben kaphatóak. A limitált kiadású Pink Vileda gyorsfelmosó szett elérhető lesz az Auchan, Tesco, Cora, Interspar, Spar, Metro, Baumax, OBI, Praktiker, Bauhaus, Kika áruházakban.

A sajtóközlemény letöltése .pdf-ben.

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat