Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Magyar sztárok vetkőztek le a jó ügyért - Dobó Kata a címlapon

2011-09-19

A Marie Claire most megjelent októberi számában a mellrák ellen kampányol, és hívja fel a figyelmet egy csodaszép fotósorozattal a nők figyelmét a megelőzés és a szűrővizsgálatok fontosságára. 8 híres magyar nő, Dobó Kata, Zséda, Ebergényi Réka topmodell, Tóth Gabi, Udvaros Dorottya, Pálinger Katalin kézilabdakapus, D. Tóth Kriszta és Fejős Éva író, újságíró csatlakoztak a jó ügyhöz. Úgy, hogy engedték felül semmi fotókat készítsenek róluk.

A hírességek nemcsak fotójukkal, hanem jó tanácsaikkal is igyekeznek segíteni.

Dobó Kata: „Amióta tudom, hogy kisbabát várok, még jobban odafigyelek magamra, és még többet teszek az egészségemért. A jóga nemcsak fizikailag, de lelkileg és mentálisan is rendbe tesz, ami a betegségek megelőzése szempontjából alapvető fontosságú. Ne hanyagoljuk el magunkat – az érzéseinket és a testünket sem.”

Ebergényi Réka: „Bár én a harmincas korosztályhoz tartozom, sajnos több ismerősömet vesztettem már el rákban. Engem is foglalkoztat a téma, és igyekszem tenni azért, hogy egészségesen éljek.”

 

Tóth Gabi: „A jobb mellemben nálam is találtak az orvosok egy elváltozást, ami hál’ Istennek jóindulatú volt. Nem kívánom senkinek sem azt az időszakot, amíg vártam az eredményre. ÉN hiszek a testem intő jeleiben, és komolyan is veszem őket. A családban én vagyok a legfiatalabb, de az egészség kérdésében én vagyok a legtudatosabb – a nővéremet és az anyukámat is én hajtom el rendszeresen szűrővizsgálatokra.”

A fotózásról egy izgalmas werkvideó is készült: Werkvideó

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat