Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Sok szeretettel meghívjuk a Silwear ezüst, divatékszer és óraüzletünk átalakítását követő megnyitójára!

2011-09-23

 A Mamut 1. üzletház magasföldszintjén szeptember 25.-én (vasárnap) 18 órai kezdettel az elsők között tekinthetik meg a nemzetközi divatékszer márkák színe-javát, így bemutatkozik többek között a kizárólag Swarovski ékszerek felhasználásával készült Oliver Weber is.

Aznap indul egyhetes útjára szerencsekerekünk is, amit megforgatva azonnali ajándékokat vagy akár 50%-ot elérő kedvezményt kaphat Oliver Weber ékszervásárlását követően.

Mindezek mellett ezúton tájékoztatjuk, hogy a mellrák elleni küzdelem jegyében egy teljes hónapig, azaz október 25-ig bevételének 10%-át a Silwear az Egészség Hídja Összefogás Egyesület javára ajánlja fel.

Ezúton is köszönjük az Egyesület céljait támogató Hölgyek, köztük Ungár Anikó, Detre Dia illetve MINDEN AKTIVITSA támogatását, akik jelenlétükkel igyekeznek emelni a megnyitó fényét. Hozzájuk Szunai Linda, a 2011-es Miss World Hungary győztese is csatlakozik majd, ezzel is biztosítva, hogy bolton belül és annak közvetlen közelében még több szépség legyen!

Bízunk benne, hogy akár aznap este vagy a későbbiek során – így az említett 1 hónapos intervallumban – megtisztelnek minket felkeresésükkel, ám addig is további jó egészséget, az élet minden területét átfogó sok örömet és minden jót kívánva,

Üdvözlettel:

A Silwear Csapata
Calvin Klein, Carolee, Oliver Weber, Pandora, és a Thomas Sabo hivatalos Partnere

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat