Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Vatera Premier

2008-12-10

Kedves újságíró barátunk, Egy különleges aukcióra szeretnénk felhívni a figyelmedet: a Vatera.hu december 9-től megrendezi az első Vatera Premiert az ország legnagyobb online piacterén!

Kedves újságíró barátunk,

 

Egy különleges aukcióra szeretnénk felhívni a figyelmedet: a Vatera.hu december  9-től megrendezi az első Vatera Premiert az ország legnagyobb online piacterén!

Az aukció során az ország legelső MotoJewel  telefonjára licitálhatnak a Vatera.hu felhasználói. A Motorola exkluzív ékszertelefonja még a kereskedelmi forgalmazás előtt kerül fel az online piactérre, ahol csak 4 napig (december 9-12. között) licitálhatnak rá azok, akik szeretnek az elsők között is elsők lenni!  A Vatera Premierrel a Vatera.hu célja az egyedi termékek gyűjtőinek, rajongóinak bevonása. A MotoJewel az akció első terméke, a legelső ékszertelefonnal a tervek szerint egy exkluzív, új sorozat veszi kezdetét az online piactéren.

 

Az aukcióból befolyt összeggel a két cég az EGÉSZSÉG HíDJA ÖSSZEFOGÁS EGYESÜLETET  támogatja.

További információt az akcióról a www.vatera.hu , a MotoJewel telefonról pedig a www.motorola.com oldalakon találsz. Várunk téged is a Vatera Premieren! 

 

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat