Egészség Hídja Összefogás

Hírek

Vissza a hírekhez

Divatos karácsonyi ajándékok amivel nemcsak örömet szerzel, de a mellrák ellen is teszel!

2008-12-06

A karácsonyi ünnepek előtt nagy fejtörést jelent sokak számára: vajon milyen ajándékkal lepjék meg a szeretett hölgyeket. Három társaság (Swaroski, Samsung és az Egészség Hídja Összefogás) most divatos és hasznos termékeket ajánlanak figyelmünkbe: pólót, ékszert, mobiltelefont, amelynek bevételéből befolyt összeg a mellrák elleni küzdelmet segíti.

A világon minden 29. másodpercben diagnosztizálnak mellrákot és minden 75. másodpercben meghal valaki ebben a betegségben. Az emlőrák évente 1,1 millió nőt betegít meg, ami az összes daganatos megbetegedések tíz százaléka. 2008-ban a Swarovski, a Samsung és az Egészség Hídja Összefogás Egyesület újításba kezdett: olyan divatos, és használati értékkel bíró tárgyakat állítottak a mellrák elleni harc mellé, amelyek bevételéből nemcsak a betegség elleni küzdelemre kerül sor. De a termékek viselői/vásárlói maguk is tesznek az ügy érdekében és a tapasztalat, hogy már karácsonyi ajándékötletként is számolnak ezekkel a csinos és a mindennapi életben is hasznos termékekkel.

 

A kezdeményezés arra hívja fel valamennyiünk figyelmét, hogy a karácsony az örömszerzés fokozott módját is jelentheti, mert az ajándékkal, amelyet megvásároltunk, egy sokkal nagyobb cél megvalósulását is támogatjuk.

 

 

AZ EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS EGYESÜLET

 

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület mellrák ellen folytatott több éves munkája során a hagyományos támogatási formák mellett évről évre rendhagyó módon is próbál adományt gyűjteni a nemes célért oly módon, hogy üzenetet közvetítsen, és egyúttal felrázza a közvéleményt. 2008-ban az Összefogás Póló megalkotásának ötletével, majd teljes gyártásának és forgalmazásának menedzselésével olyan divatos darabot kínálnak, melyet sikk viselni és melynek árbevételével a vásárlók az Összefogás munkáját támogatják. A vásárlók a pólók munkahelyen vagy szabadidőben történő viselésével egyúttal olyan üzeneteket közvetítenek, melyek szerint egészségünk a mi kezünkben van, és az idejében felismert mellrák gyógyítható.

 

ÖSSZEFOGÁS PÓLÓ AZ EGÉSZSÉG HÍDJA ÖSSZEFOGÁS EGYESÜLETTŐL

 

A négy színben megvásárolható Összefogás Póló minden női ruhatár különlegességévé válhat, hiszen ehhez fogható minőségi női póló először kerül forgalomba Magyarországon. A póló tervezője Havancsák Teréz, a Moholy-Nagy László Képzőművészeti Főiskola másodéves hallgatója. A póló négy méretben kapható az Aura, az Emporium, valamint a Fanatique márkaboltokban.

Honlap:

http://www.egeszseghid.hu/

 

 

 

 

 

 

A SWAROVSKI

 

A Swarovski három egyedi, korlátozott számban készülő ékszert tervezett a 2008-as mellrák ellenes Pink Hope promóció számára: az Evita karperec, a Love medál és a különleges kiadású, emblematikus Nirvana gyűrű rosaline kristályból készültek és mindössze 500 példányban kerülnek forgalomba az egész világon. Valamennyi ékszer rózsaszín – mely világszerte a mellrák elleni küzdelem színe – ezzel is kifejezve viselője szolidaritását a mellrákos betegek iránt.

 

 

PINK HOPE KRISTÁLY ÉKSZEREK A SWAROVSKITÓL

 

Magyarországon a 2008-as Rózsaszín Remény ékszerek a készlet erejéig vásárolhatók meg a Swarovski kereskedésekben és a kijelölt Swarovski értékesítő partnereknél. A Pink Hope mottó jegyében a Swarovski az ékszercsalád eladásából befolyt bevétel 20%-át az Egészség Hídja Összefogásnak adományozza.

A Pink Hope ékszerek kiemelt értékesítője a budapesti Váci utcai Swarovski üzlet.

Cím:

Swarovski kereskedés

1052 Budapest

Váci u. 11/a.

Telefon: 1 411 09 83

E-mail: budapest.store@swarovski.com

 

 

 

 

A SAMSUNG

 

A Samsung mindennapi ismertségét és jelenlétét felhasználva igyekszik minél nagyobb erőket mozgósítani az emlőrák elleni küzdelemhez. Magyarországon Schell Judit színésznő segítségével indult el a mellrák elleni országos kampány, melynek során folyamatosan tájékoztatják a résztvevőket a megelőzésről, a szűrés fontosságáról. Segítségként limitált szériás, rózsaszín Samsung F480, U800 és L310 mobiltelefonok kerülnek forgalomba, melyek megvásárlásával a felhasználók is hozzájárulnak a mellrák ellenes küzdelemhez. A telefonokban van önvizsgálatra, illetve éves szűrésre való emlékeztető. A telefonok eladásából készülékenként 3000HUF-tal a cég különböző területeket támogat majd.

 


 

 

U800 ÉS F480 MOBILTELEFON A SAMSUNGTÓL

 

U800

1GB memória+microSD kártyahely

FM rádió

Zene lejátszó

HSDPA

3 megapixeles kamera

 

 

 

F480

teljes érintőképernyő

5MB kamera mosolyfelismeréssel

widgetek

FM rádió

HSDPA

microSD kártyahely

 

 

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-03-14

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen reagálása az "Amiről az orvos nem mindig beszél" újságcikkére a mammográfiás szűrésről

Tovább »
2017-03-01

Meghívó: Háziorvosi továbbképzésre

Szervezett mammográfiás emlőszűrés és az emlőrák korszerű diagnosztikája
2017. április 3. hétfő
Hotel Füred, Balatonfüred Tovább »

Kapcsolat