Egészség Hídja Összefogás - Partnerlánc 2010

Egészséghíd PartnerLánc 2010

Kedves Látogató!

Üdvözli Önt az Egészség Híd Partnerlánc, az első nagyszabású egészségtudatossági kampány hazánkban, amelyhez idén már 17 cég több mint 100 ezer munkavállalójával csatlakozott. Az akció fővédnöke Schmitt Pálné Makray Katalin, a Magyar Köztársaság Elnökének felesége.

Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy a fejlett világban élő emberek egészségi állapotáért 50%-ban saját maguk, elsősorban életmódjuk felelős. Ezért is tartjuk nagyon fontosnak, hogy minél több hasznos információt nyújtsunk ezen a területen. Az oldalon tájékozódhatnak a mellrák mellett az ugyancsak gyakran előforduló és jó eséllyel szűrhető és gyógyítható méhnyakrák és prosztatarák orvosi tudnivalóiról, kezelési módjairól, a kockázatok csökkentéséről és az ehhez kapcsolódó adatokról; tippeket kaphatnak a dohányzásról való leszokásról, egészséges táplálkozásról, vagy a stressz megfelelő kezeléséről; vagy kikereshetik a lakóhelyükhöz legközelebb eső szűrőállomást. Emellett személyes tanácsadással is szeretnénk segítséget nyújtani: kérdéseiket feltehetik orvosainknak az üzenőfalon. Bízunk benne, hogy idén is sokan kitöltik egészségtotónkat, amelyet helyesen kitöltve értékes nyereményeket nyerhetnek, és az első helyezettek idén is találkozhat a kampány arcaival és sztártámogatóinkkal a 2010. novemberében megrendezésre kerülő exkluzív fogadáson.

Várjuk részvételüket munkahelyi szalag játékunkban is, ahol kreativitásukat tehetik próbára: cégük termékeiből összerakhatják az Összefogás magyar vagy a mellrák elleni küzdelem nemzetközi szalag jelképét. A legjobb alkotásokat 2010. október 2-án a hídséta alkalmával kiállítjuk.

Az Egészség Híd Partnerláncot az Egészség Hídja Összefogás Egyesület indította el 2009-ben, az Egyesület kiemelt támogatója, a GE Hungary által 2006-ban megvalósított sikeres belső dolgozói programjának ötletét alapul véve. A kezdeményezésben résztvevő vállalatok valamennyi munkatársát bevonó belső kommunikáció kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az államilag szervezett mellrákszűréseken való részvételre és az egészséges életmód fontosságára a megelőzés érdekében. A program nem csupán a munkatársakat, de rajtuk keresztül családtagjaikat is elérni, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy egészségesebb életmódot folytassunk, ezáltal csökkentsük a betegségek kockázatát.

A projekt azért is egyedülálló és hatékony, még a közép-keleti európai térséget is tekintve, mert nagyon kevés anyagi befektetéssel többszázezer dolláros nyilvánossági értéket termel. Ez egy olyan összetett folyamat eredménye, ami kihat az egyéni, a vállalati és össztársadalmi szintekre is. Hiszen egy beteg dolgozó munkából való kiesése veszteséget okoz az egyénnek, és a családjának, de a cégnek is - mivel pótolni kell az alkalmazott munkáját -, továbbá az egészségbiztosítási rendszernek is. Az időben felismert megbetegedések ugyanígy vezethetők le minden szintre: egy utolsó stádiumban kiszűrt mellrák akár tíz vagy húszszoros költséget is jelenthet az egyénnek, a családnak és az egészségügyi rendszernek, mint egy első stádiumban felismert betegség, a gyógyítás hatékonyságáról és a túlélési esélyekről nem is szólva.

Éppen ezért bíztatunk minden vállalatot, hogy csatlakozzon ehhez az egyedülálló kezdeményezéshez, amely közelebb viszi az országot is az egészségtudatos vállalati gondolkodás európai mércéjéhez.

Bízunk benne, hogy hasznosnak fogják találni az akciót és a továbbiakban is számíthatunk együttműködésükre!

Vissza a főoldalra

Szűrőállomások

Sajtómegjelenések

Portrék

Egészségüzenetek


Warning: include(../inc/mysql.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mazs/public_html/egeszseghid.hu/jobboldal/partnerlanc-2010-jobboldal.php on line 21

Warning: include(../inc/mysql.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mazs/public_html/egeszseghid.hu/jobboldal/partnerlanc-2010-jobboldal.php on line 21

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../inc/mysql.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/mazs/public_html/egeszseghid.hu/jobboldal/partnerlanc-2010-jobboldal.php on line 21
Résztvevő cégek: 18

Kezdeményező partner:

Médiatámogatók

Patika Magazin

Napi Doktor

Kapcsolat