Egészség Hídja Összefogás

Programok

Vissza a többihez

2010. október 2. szombat - Budapest, Roosevelt Tér

2010-08-30

Ezen a napon minden az egészségről, a mellrák elleni küzdelemről szól.

Idén immár kilencedik alkalommal kerül sor a mellrák elleni küzdelem jegyében arra, hogy a rózsaszínre világított Lánchídon több ezer ember sétál át október első hétvégéjén az Egészség Hídja Összefogás Egyesület szervezésében.

2010. október 2-án, szombaton a Magyar Tudományos Akadémia előtti Szabadtéri Színpadon 16 órától különlegesen gazdag program várja az érdeklődőket: zenés, táncos és sportos bemutatókat , valamint könnyűzenei koncerteket láthat a közönség.

Az MTA előtti téren az eseménnyel párhuzamosan a Magyar Vöröskereszt véradást szervez, emellett ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok, orvosi és prevenciós tanácsadás, rózsaszín szalag készítés és sok más program várja az érdeklődőket.

Este 20 órakor a kivilágított Lánchídon együtt sétálunk át azért, hogy megmutassuk: közösen többet tehetünk a mellrák ellen, és fontos, hogy odafigyeljünk a hölgyekre!
Hiszen mindannyian szeretünk és féltünk egy hölgyet, akit a mellrák veszélyeztethet.
Odafigyeléssel az időben felismert betegség még gyógyítható!

Ezért fontos, hogy közösen tegyük meg az első figyelemfelkeltő lépést értük - és önmagunkért!
Csatlakozzon Ön is 2010. október 2-án, szombaton a Rózsaszín Egészségnaphoz és sétáljon át velünk a rózsaszínre világított Lánchídon!
Figyelje honlapunkat és Facebook csoportunkat, mert a részletes program szeptember közepére várható!
 

Vissza a főoldalra


Hírek

2017-02-15

Stretching az egészségért

Tovább »
2016-10-26

Nagy Ervin, Pásztory Dóra és Südi iringó üzenete

Nagy Ervin, Pásztory Dóra és Südi Iringó üzent a 2016. október 29-i Női Egészségmegőrző Program és Egészség Hídja a Mellrák Ellen Összefogás közös program kapcsán!
  Tovább »

Kapcsolat