Hírek

Fókuszban az áttétes emlőrák

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen rendezvényt tart “Fókuszban az áttétes emlőrák” címmel 2018. március 19. hétfő, 14-17 óra között. A rendezvényt korábban a Facebookon eseményként meghirdettük.

Helyszín: Vigadó tér 2, Győr hajó (5-ös móló, a 2-es villamos Vigadó téri megállójához illetve az Intercontinental sarkához közel)

Program

14.00 Köszöntő

14.10 Dr.  Boér Katalin Fókuszban az áttétes emlőrák: a betegek jobb tájékoztatásáért és támogatásáért. Melyek azok a mellékhatások, amelyek miatt az orvos aggódik, és melyek azok, melyek miatt a beteg. Mellékhatás kezelés.

14.30 Kérdések és válaszok

14.40 Dr. Kulka Janina: Az áttétes emlőrák kialakulásának folyamata. A korai emlőrák és az áttét kialakulása közötti lehetséges tendencia. Kontroll vizsgálatok.

15.00 Kérdések és válaszok

15.30 Kérdések és válaszok

15.40 Veleczky Zsuzsa, Tar Mária és Bükkösi Gizus: A mozgás öröme mellrák után: a Százszorszép Táncklub tapasztalatai a hastánc területén

16.00 Elindulunk: Sétahajózás cselló-jazz zenével  a Dunán és résztvevők megvendégelése. Visszajelzések kérése. Kék-zöld-lila lufik elengedése a Parlament előtt.

17.00 Program zárás

Mivel a rendezvény helyszínének befogadó képessége korlátozott, így csak azok tudnak részt venni, akik előzetesen regisztráltak. A program sajtó-nyilvános. Az Egészség Hídja Facebook oldalán élő közvetítésben osztjuk meg az előadásokat.