HírekMindenkinek

Hiteles egészségügyi weboldalnak minősítették az Egeszseghid.hu weboldalt

Nagy örömmel olvastuk az értesítést, hogy az EgészségKommandó hiteles egészségügyi weboldalnak minősítette a weboldalunkat. Továbbra is azon dolgozunk majd, hogy megszolgáljuk ezt az elismerést!

“Az EgészségKommandó egy nonprofit projekt, melynek célja, hogy az internetet még hatékonyabban az egészségügy szolgálatába állítsa az online egészségügyi információ minőségénék javításával. Ezt egy objektív, átláthatósági és szakmaisági szempontokra épülő értékélési rendszer alkalmazásával teszi, melynek segítségévél a betegeknek hitélés égészségügyi oldalakat ajánl.

A projektről, az értékélési rendszerről részlétesebben a honlapunkon olvashat: e-kommando.hu. A hiteles egészségügyi weboldalak listájáért kattintson ide https://e-kommando.hu/hiteles-weboldalak/

Mint “Hiteles Egészségügyi Weboldal 2017″ minősítést elnyerő weboldal tulajdonosa(i), Ön(ök) is felkerülnek az EgészségKommandó által hitelesnek minősített egészségügyi honlapok listájára. Egyúttal jogosult(ak) az EgészségKommandó által kiadott pecsétet és egy linket feltölteni weboldalukra, jelezve a látogatóknak, hogy az Ön(ök) oldala hiteles egészségügyi információforrás. A hitelességet évente ellenőrzik a projekt munkatársai.”