Hírek

Utazási ösztöndíj felhívás: 2017 San Antonio emlőrák kongresszus

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a San Antonióban 2017. december 5-9 között megrendezésre kerülő 40. Emlőrák Kongresszust, illetve a részvételhez az alábbi ösztöndíj lehetőséget:

FELHÍVÁS

Nancy G. Brinker Nagyköveti Ösztöndíj 2017 magyar emlőrák-kutató illetve emlőrák gyógyításban dolgozó szakember részére

A Susan G. Komen ismét ösztöndíjat hirdet meg magyar emlőrák-kutató illetve gyógyító szakember számára a 40. San Antonio Emlőrák Szimpóziumon (San Antonio Breast Cancer Symposium, SABCS) való részvételre. A szimpóziumot idén 2017. december 5-9. között rendezik. Az ösztöndíj az utazási és szállás költségeket, illetve a konferencia regisztrációs költségét fedezi 2.000 US$ erejéig.

A San Antonio Emlőrák Szimpózium a legnagyobb nemzetközi, emlőrákkal kapcsolatos szakmai rendezvény, ahol 90 országból közel 7.500 szakember vesz részt. Célja, hogy a résztvevő szakemberek számára kurrens tudományos információkkal szolgáljon a kísérleti biológia, etológia, megelőzés, diagnosztika és terápia témakörében az emlőrák és a rákmegelőző állapot kérdéseiről. A rendezvényre a témában dolgozó akadémikusokat, gyakorló orvosokat és kutatókat várják nemzetközi színterekről a szervezők.

A pályázat részletes leírása és további információ a csatolt dokumentumban angol nyelven található.

Pályázatok beadási határideje: 2017. október 15. 17.00 óra (magyar idő szerint).
A pályázatokat erre a címre kérjük elküldeni: international@komen.org

az email címében kérjük feltüntetni: Ambassador Nancy G. Brinker Award, Hungary

A díj a 2017. november 2-án az USA budapesti nagykövetségén szervezett rendezvényen és fogadáson kerül átadásra.